سبک زندگی
 
 

موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.
دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:, :: 13:12 :: نويسنده : مریم

چشم ها از جمله مخلوقات زیبای خداوند است که توجه زیادی را به خود جلب می کنند.چشم ها نیز می توانند ایجاد اعتماد و آرامش را در بیننده ایجاد کنند بنابراین هرچه آرایش چشم ما طبیعی تر به نظر برسد چهره ی ما دلنشین تر به نظر می رسد که ما به راحتی می توانیم با آرایش صحیح خود زیبایی و هارمونی و آرامش را به دیگران هدیه کنیم.در این پست سایه نقره ای مشکی را شرح می دهیم.



ابتدا پشت پلک را کمی مرطوب کننده بزنید و یک زیر ساز


از یک سایه نقره ای استفاده کنید پشت پلک را کاملا یک سایه ی نقره ای بزنید

حالا با کمک یک سایه دودی یا مشکی گوشه ی خارجی چشم و بالای چشم را سایه بزنید

در نهایت سایه را فیت کنید و زیر ابروها را با سایه ی استخوانی کار کنید و خط چشم را نیز بکشید
و سایه زدن چشم به پایان می رسد و با یک رژ گونه و رژ لب آرایش را به پایان برسانید.

جمعه 18 آذر 1390برچسب:, :: 17:30 :: نويسنده : مریم
خورش به اصفهانی
مواد لازم:
گوشت خورشی 300 گرم
به خورد شده 3لیوان
آلو خشک 25 عدد
پیاز خورد شده 1لیوان
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذاخوری
زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
روغن کنجد 3قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.
پنج شنبه 3 آذر 1390برچسب:, :: 17:26 :: نويسنده : مریم

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
موضوعات
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دکوراسیون و آدرس kadbano.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 84
بازدید کل : 213749
تعداد مطالب : 113
تعداد نظرات : 14
تعداد آنلاین : 1

Alternative content