سبک زندگی
موادلازم: گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم لپه 500 گرم تخم مرغ محلی 5عدد زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عدد نمک دریا و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم. دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:, :: 13:12 :: نويسنده : مریم چشم ها از جمله مخلوقات زیبای خداوند است که توجه زیادی را به خود جلب می کنند.چشم ها نیز می توانند ایجاد اعتماد و آرامش را در بیننده ایجاد کنند بنابراین هرچه آرایش چشم ما طبیعی تر به نظر برسد چهره ی ما دلنشین تر به نظر می رسد که ما به راحتی می توانیم با آرایش صحیح خود زیبایی و هارمونی و آرامش را به دیگران هدیه کنیم.در این پست سایه نقره ای مشکی را شرح می دهیم.
جمعه 18 آذر 1390برچسب:, :: 17:30 :: نويسنده : مریم مواد لازم:
گوشت خورشی 300 گرم
به خورد شده 3لیوان
آلو خشک 25 عدد
پیاز خورد شده 1لیوان
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذاخوری
زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
روغن کنجد 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.
پنج شنبه 3 آذر 1390برچسب:, :: 17:26 :: نويسنده : مریم
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات آخرین مطالب پيوندها تبادل لینک هوشمند نويسندگان |
||
|